Ste vedeli, da drevo akacija zaposli mravlje kot “stražarje”. Poleg tega, da vam ta knjiga pove vse o osupljivih načinih, na katere so se živali in rastline razvile v milijonih let, razkriva tudi znanost za vsem tem.

 

Kako so srednjeveški vitezi živeli v svojih kamnitih gradovih? Katere vrste orožja so se uporabljale pri osvajanju gradov in kako so se branili ljudje, ki so v njih živeli? Pričujoča knjiga v obliki gradu je prava stvar za vas .

 

Pred vami je vodnik po meri otroka, ki postreže z nenavadnimi zgodbami, zanimivostmi, ki jih ne smete zamuditi, tradicionalnimi predmeti in zgodovinskimi podrobnostmi ter seveda tudi z osupljivimi okusi posameznih mest. .

 

Bojevanje in vojščaki so bili vedno del življenja ljudi, od prazgodovine do sedanjosti, bodisi v obliki najrazličnejših vojn bodisi pretepov na igrišču. Na straneh te knjige, ki je res oborožena do zob, boste odkrili vse.

 

 

Skoraj vsi mislijo, da so dinozavri izumrli. Pa to sploh ni res. Kaj, če vam rečem, da še vedno obstajajo in celo živijo med nami. Dokaz?Pristen fotoalbum iz tedanjega časa, ki je prvič predstavljen v celoti.

(Skupno 84 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost