Skoči na glavno vsebino

Kot smo načrtovali, smo v četrtek, 25. oktobra,  obiskali beograjsko sejmišče in si ogledali tri sejme: 49. Sejem izobraževanja in učnih pripomočkov, 63. Mednarodni knjižni sejem in 4. Sejem informiranja, komunikacije in marketinga. Na ogled so nam postavili številne učbenike, delovne zvezke, strokovno literaturo in sodobne učne pripomočke  podprte z informacijsko komunikacijsko tehnologijo. Naslednji dan smo obiskali Osnovno šolo Dušana Jerkovića v Rumi, dobrih 50 km zahodno od Beograda. Pričakali so nas prijazna ravnateljica Obrenka Krasić in učiteljice in učitelji te velike šole, ki šteje skoraj tisoč učencev. Predstavili so nam svoje delo, dosežke in težave pri delu. Velikodušno so nam razkazali tudi svoje prostore in nas pogostili z domačimi izdelki, ki so jih doma pripravile učiteljice.
Z velikim veseljem in s spoštovanjem so se spominjali septembra 2016, ko so obiskali Podčetrtek in našo šolo.

Mi pa smo bili še posebej veseli, saj se nam je na pot pridružila skupina učiteljic in učitelj OŠ Šmarje pri Jelšah z ravnateljem. Skupaj smo potovali z dvema kombijema in doživeli veliko poučnega in lepega.

Hvala ravnateljici OŠ Podčetrtek Sonji Švajger in ravnateju OŠ Šmarje pri Jelšah Mitji Šketu, da sta nam omogočila obisk strokovnega sejma in srečanje s stanovskimi kolegi iz Srbije.

Foto: Špela Mrkša, Darko Pepevnik in ostali člani ekipe

(Skupno 259 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost