Skoči na glavno vsebino

Župan g. Peter Misja je v torek, 12. junija 2018 sprejel učence naše šole. Sprejema so se udeležili učenci, ki so na področju znanja, kulturnega poustvarjanja, raziskovalnih dejavnosti in športa dosegli izjemne uspehe. Slavnostnega dogodka so se udeležili njihovi mentorji, razrednika devetih razredov in ga. ravnateljica Sonja Švajger.
Dejan Fistrić, Jan Herček, Manuela Keršič, Eva Drofenik, Samanta Šalamon, Amanda Amon, Nika Herček, Ema Govedič in Nuša Toplišek so vseh devet let šolanja izkazovali prizadevnost in dosegali vidne rezultate na področju šolskega dela. Zato so prejeli zlate petke in spominsko darilo. Učence sta spremljala razrednika ga. Eva Cankar in g. Boštjan Šelekar.
Na področja športna so izjemen rezultat dosegli igralci košarke 3 na 3. Ekipo OŠ Podčetrtek so na tekmovanju zastopali Gašper Škorjanc, Rene Brin, Andraž Švigelj in Nejc Švigelj. Mentor ekipe je bil g. Boštjan Šelekar. Tekmovalci in njihov mentor so osvojili 1. mesto na državnem nivoju. Za njihove dosežke jim je župan prav tako čestital in podelil s spominska darila.
Spominsko darilo so prejele tudi Sabina Brin, Maša Čoh, Kaja Mikša, Martina Komerički, Daša Smole in Živa Turk. Pod vodstvom mentorja g. Darka Pepevnika so v okviru SAFE.SI video natečaja »Obnašanje in komuniciranje na spletu – lepo je, če si na spletu prijazen!«, z vzgojno-izobraževalnim filmčkom z naslovom Nevedna Frida, osvojile 1. mesto v svoji kategoriji.
V okviru državnega projekta Turizmu pomaga lastna glava so letos sodelovale Amanda Amon, Nika Herček, Samanta Šalamon, Larisa Ramšak in Eva Drofenik pod mentorstvom ga. Simone Gobec Drofenik in ga. Eve Cankar. Učenke so izdelale turistično nalogo z naslovom CÜKRI PA TAO, oblikovale so stojnico, Facebook profil in pripravile animacijo. Za svoje delo so prejele zlato priznanje. Tudi njim je g. župan podelil spominska darila.
Foto: Karmen Cvirn

(Skupno 748 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost