Skoči na glavno vsebino

Po dveh letih premora smo v letošnjem šolskem letu ponovno bili povabljeni na tabor nadarjenih učencev. S svojo ekipo ga organiziral gospod mag. Darko Hederih, ki je mariborski psiholog, šolski svetovalni delavec in dolgoletni pripravljalec vprašanj za priljubljen otroški kviz Male sive celice.

Tabor z naslovom Koraki do odličnosti, se je odvijal v več skupinah v času od 16. 3. do 1. 4. 2022 in je potekal v prijetnem okolju v Olimju na domačiji Haler. Udeležilo se ga je 11 naših učencev od 5. do 8. razreda.

Učenci so se iz tabora vrnili polni pozitivnih vtisov, kjer so spoznali nove tehnike, bližnjice in trike pri učenju, uporabne taktike reševanja testov znanja, tehnike za spodbujanje ustvarjalnosti in načine kako izboljšati učinkovitost učenja, kar jim bo v pomoč pri nadaljnjem izobraževanju in doseganju želenih rezultatov. Našel se je tudi čas za zabavo, športne aktivnosti in spletanje novih prijateljskih vezi, ki so v današnjem času še toliko bolj pomembne.

Skupaj z vsemi udeleženimi učenci se zahvaljujemo gospodu mag. Darku Hederihu in njegovi ekipi za povabilo, staršem ter učiteljem, ki so prispevali k udeležbi učencev na taboru.

                                                                                                          Šolska svetovalna služba:
Katja Starček Erjavec in Mojca Vrešak

(Skupno 140 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost