Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši.

Obveščamo vas, da bo v četrtek, 17. 11. 2022, ob 16.30 roditeljski sestanek za starše učencev od 1. do 3. razreda matične in podružnične šole, v jedilnici šole v Podčetrtku.

Predavanje za starše z naslovom “Vzgoja trmastega otroka” bo izvedel gospod Marko Juhant, specialni pedagog, bivši ravnatelj, večni vzgojitelj, oče in avtor številnih knjig o vzgoji otrok. Zagovarja konkreten in praktičen pristop k vzgoji otrok. Skozi izkušnje, vodenje taborov in spremljanje pouka se je naučil, kateri vzgojni ukrepi dejansko delujejo in kateri ne. Opustil je tiste, ki niso delovali in uvajal nove, na katere so se otroci odlično odzivali.

Na predavanju bomo izvedeli kaj je in kaj ni trma, kateri so običajni, a neučinkoviti pristopi staršev, kateri so učinkoviti ukrepi za premagovanje trme, kaj pri otroku deluje v različnih starostnih obdobjih, kako oblikovati samopodobo pri trmastih otrocih in se dotaknili še izbranih raziskanih dejstev o trmastih odraslih in otrocih.

Predavanje nam bo zagotovo podalo pomembne smernice za otrokov razvoj in priporočila za ugodnejše razreševanje nekaterih težavnih situacij.

Želimo, da se aktualnega predavanja udeležite v čim večjem številu.

Po predavanju bodo redne mesečne pogovorne ure. Razpored učilnic za podružnično šolo bo objavljen na oglasni deski.

Vljudno vabljeni.

 

(Skupno 90 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost