Skoči na glavno vsebino

Za osmošolci je pester teden, saj so od 23. do 27. septembra znanje in nove izkušnje nabirali visoko na Pohorju v CŠOD Planinka. Preizkusili so se v mnogih različnih športnih aktivnostih, se družili, včasih tudi stiskali zobe, urili sposobnosti, se naučili novih športnih iger, predvsem pa uživali. Svoje izkušnje, preizkušnje, doživetja in preživetja so strnili in tako dokončali tri najpomembnejše stavke:

Všeč nam je bilo kolesarjenje po gozdu, BEJŽBOL, prosti čas, učitelj Dušan, adrenalinski park in plezanje po dežju, taborni ogenj in skupno druženje ob njem, vzgojna kazen zaradi naših majhnih neumnosti:), hrana, spanje, lokostrelstvo in učitelj Jernej.

Ni nam bilo všeč zgodnje vstajanje in jutranja telovadba, astronomija, kolesarjenje in nordijska hoja v istem dnevu ter učitelj Dani, ko je bil slabe volje (dopuščamo možnost, da smo včasih vplivali na njegovo razpoloženje:)).

Zanimivo nam je bilo peči krompir na tabornem ognju, ki smo ga sami zakurili, učenje nove igre bejžbol, nočni pohod, nordijska hoja, plezanje po adrenalinskem parku, večerna zaključna prireditev Pohorje ima talent, druženje ob ognju zadnji večer, spoznavanje astronomije skozi igro in seveda spremljanje odbojkarske tekme.

(Skupno 1.259 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost