Skoči na glavno vsebino

Pozdravljene drage učenke, dragi učenci, pozdravljeni spoštovani starši!

V ponedeljek, 2. septembra 2024, vstopamo v novo šolsko leto. Upam, da ga pričakujete z radovednostjo in pripravljenostjo za nova znanja, nove izkušnje, nova doživetja …
Prvošolke in prvošolci,
tako kot ste že bili obveščeni, bo svečan sprejem prvošolcev na matični šoli v Podčetrtku ob 8.30, na podružnični šoli v Pristavi pri Mestinju pa ob 10. uri.
Učenci od 2. do 9. razreda bodo pričeli s poukom ob 8.20. Prvi šolski dan bodo učenci imeli pouk do 12.40.  Uvodni šolski uri bodo preživeli z razredničarko oziroma z razrednikom, od katerih bodo prejeli vse potrebne informacije o organizaciji šolskega dela. Od tretje ure naprej bo pouk potekal v skladu z urnikom, ki bo od 31. avgusta 2024 objavljen na šolski spletni strani. Za učence bosta zagotovljeni malica in kosilo. Organizirano bo tudi podaljšano bivanje.
Šolski avtobusni prevozi se bodo v prvem tednu v septembru še izvajali po običajnem voznem redu, objavljenem na šolski spletni strani.
Želimo, da zadnje dni počitnic izkoristite za sproščeno slovo od počitnic in da boste veselo in pogumno zakorakali v novo šolsko leto.

Sonja Švajger, ravnateljica

(Skupno 398 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost