Skoči na glavno vsebino

Zadnji teden pred zimskimi počitnicami so osmošolci preživeli v Tolminu. Dom Soča se nahaja na stičišču štirih dolin, štirih narečji, zato je kulturna in zgodovinska dediščina Tolminske bogata s slikovito in neokrnjeno naravo, bogastvom vode, ki jo še posebej simbolizira reka Soča z njenimi pritoki.
Takole so bivanje v Tolminu opisale Petra, Lucija, Maja in Melani.

V Tolminu nam je bilo zelo všeč in zabavno, saj smo poznali nove prijatelje, imeli smo veliko prostega časa, ki smo ga preživljali drug z drugim. Obiskali smo veliko lepih destinacij, ki so bile čudovite. Med njimi je bil tudi Kozlov rob ter reki Soča in Tolminščica. V tem CŠOD-ju smo se ogromno naučili, saj smo imeli odlične učitelje, ki so bili strogi, prijazni in polni humorja. To je bilo nepozabno doživetje, ki ga ne bomo nikoli pozabili! Bilo je LUŠT’N!
Petra in Lucija

V šoli v naravi je bilo čudovito. Hrana je bila zelo dobra, učitelji prijazni in postelje zelo udobne. Zajtrki so bili vsak dan drugačni, učiteljice in učItelji so bili zelo razumevajoči in so se znali pohecati in zabavati. Sobe so bile čudovite, vsaka soba je imela svojo kopalnico. Sobe so bile tudi prenovljene. Družili smo se s šolo iz Ponikve. Z učenci iz Ponikve smo se zelo povezali. Na pohodih smo pridobili veliko zanimivih zgodovinskih in geografskih znanj, ki smo jih preverili na kvizu in orientaciji.
Ena kritika – v sobah ni bilo omar. In ena pohvala – veliko prostega časa. Bilo je SUPER!
Maja in Melani
Foto: Monika Dobravc in SGD

(Skupno 288 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost