Skoči na glavno vsebino

V petek, 1. septembra, je prag OŠ Podčetrtek ponosno in pogumno prestopilo dvaintrideset nadebudnih, radovednih in živahnih učencev. Za njih je bil to pomemben in nepozaben dan, dan, poln vznemirjenja, pričakovanj, pa tudi dvomov in veselja.
Vsi skupaj smo se najprej zbrali pred šolo in si ogledali kratek in prisrčen program, ki so ga pripravili učenci naše šole, pod vodstvom gospe Mihaele Pihler. Vse sta pozdravila ravnateljica, gospa Sonja Švajger in župan občine Podčetrtek, gospod Peter Misja, ki je vsem otrokom podaril knjigice. Na prometno varnost je opozorila policistka, ki je otrokom razdelila rumene rutice.
Po prijetnem in svečanem začetku smo se odpravili proti svoji učilnici. Tam jih je med drugim čakalo tudi sladko presenečenje. Po prvem skoku v šolske klopi, s torbico na rami, z rumeno rutico okrog vratu in nasmehom na obrazu pa so zaključili prvi šolski dan.
Dragi prvošolci, naj bo šolsko leto 2023/24 radovedno in radoživo ter vsak dan prežeto z dobrim počutjem in lepimi doživetji. Torej, pogumno novim izzivom naproti.

                                                                                               besedilo: Renata Mastnak in Darja Žlender
foto: Borut Pihlar                                    

(Skupno 492 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost