Skoči na glavno vsebino

Šola v naravi je končana, smo že doma. Objavljamo zapise o naših vtisih in še nekaj fotografij.

V tej šoli v naravi sva spoznali, da smo oba oddelka 7. razreda kot ena velika družina. Med aktivnostmi smo bili razdeljeni na skupini A in B, ampak med prostim časom smo se vsi družili skupaj. Najbolj nama je bilo všeč, ko smo spoznali igro diskgolf in v torek na večerni aktivnosti. Na splošno smo bili zelo športno aktivni, vsak dan smo telovadili, tudi, ko vreme ni bilo ugodno. Šli smo kolesarit do Otoka ljubezni (27 km), hodili smo na sprehode ter na orientaciji spoznali mesto Murska Sobota. Med sabo smo se dodobra spoznali in skupaj uživali v tem prečudovitem tednu. (A. in N.)

Všeč nama je bil prosti čas (igranje nogometa), diskgolf, talenti, orientacija, večerna aktivnost »štrbunk«, lokostrelstvo, kolesarjenje in zbujanje ob 4.00 zjutraj. (A. in M.)

Soba je bila zelo »fajna«, ni velika, ampak je čisto dovolj velika. Imeli smo veliko aktivnosti in veliko prostega časa. Najbolj nama je bilo všeč, ko smo imeli ples in orientacijo. (I. in L.)

Bilo nama je všeč, ko smo igrali diskgolf in nogomet. Želela bi si še več prostega časa. Na orientaciji je deževalo in zato nama ni bilo všeč. (L. in N.)

Ta teden je prehitro minil. Zelo smo se zabavali in uživali. Učitelji so bili zelo prijazni. Zanimiva nama je bila vožnja z vlakom. (L. in M.)

Nama je bilo zelo všeč, ko smo kolesarili in s kolesom vozili po pesku. Imeli smo tudi disko, tam pa smo plesali, peli in se zabavali. Na igrišču smo med prostim časom veliko igrali nogomet. Preden sva zaspala, sva se pogovarjala. (A. in K.)

V CŠOD-ju nama je bilo zelo všeč lokostrelstvo, ker je bilo zanimivo in smo se naučili streljati z lokom. Všeč nama je bilo tudi, ko smo šli kolesarit. Šli smo v gozd in smo delali eksperimente z zemljo. Napeto je bilo, ko smo tekmovali po ekipah na igrišču. V sredo je bil najboljši dan – imeli smo disko in se zabavali. (E. in L.)

V CŠOD-ju smo počeli različne stvari, kot so npr. lokostrelstvo, land art, kolesarjenje, orientacija, obisk muzeja … Vse je bilo zabavno in zanimivo. V romskem naselju smo izvedeli, da predsodki o Romih ne držijo. Pri diskgolfu smo se zabavali, ko smo metali frizbije v koše. Ves teden smo se zabavali in družili. (T. in L.)

CŠOD je bil zabaven. Več nama je bilo, da sva bili skupaj v sobi. Od dejavnosti nama je bilo najbolj všeč lokostrelstvo in obisk muzeja, od večernih aktivnosti pa različna skupinska tekmovanja (v torek) ter plesanje s prijatelji (v sredo). Najboljša učitelja sta nama bila Andrej in Alenka, saj sta bila zelo zabavna, seveda pa so bili tudi ostali v redu. Vsak obrok je bil dober. Imeli sva se lepo. (L. in G.)

V šoli v naravi sva se imela zelo lepo. V prostem času sva rada igrala košarko in nogomet. Super je bilo kolesarjenje. (T. in N.)

V CŠOD-ju je bilo lepo, ker smo imeli tudi prosti čas. Najbolj nama je bilo všeč kolesarjenje in vožnja z vlakom. Ni nama bilo všeč to, da so bili telefoni prepovedani, ampak je bilo brez le-teh vseeno lepo. (K. in S.)

Nama je bilo všeč kolesarjenje, hrana, orientacija in to, da so bile sobe za dva. Zanimivo je bilo tudi lokostrelstvo, zabavno pa nastopanje. Škoda, da smo bili pri dejavnostih razdeljeni na skupini A in B. Imeli smo se »ok«. (A. in A.)

Všeč nam je bilo, ker smo igrali košarko, kolesarili in streljali v tarčo z lokom. Ni nam bil všeč sprehod v dežju in ker je šel sošolec zaradi bolezni domov. (N., F. in Ž.)

Hrana je bila zelo dobra, jutranja telovadba pa utrujajoča. V sredo zvečer smo se zelo zabavali, saj smo imeli »party«. Orientacija po Murski Soboti je bila zanimiva in zabavna, a vreme nam ni bilo naklonjeno. Spali sva zelo dobro do trenutka, ko so nas fantje zbudili s trkanjem po vratih. (E. in L.)

Zaradi dežja smo imeli zadnji večer nočni kino, gledali smo Vrvež v moji glavi 2. Lepa risanka. Najbolj si bova zapomnila, ko smo lahko v prostem času na igrišču igrali nogomet in zanimiv je bil obisk romskega naselja. (M. in A.)

(Skupno 132 obiskov, današnjih obiskov 5)
Dostopnost