Skoči na glavno vsebino

Dragi učenci, spoštovani starši,

žal naš prostor srečevanja in učenja še naslednjih 14 dni ne bodo šolske učilnice, temveč spletna učna okolja. Vlada RS je v četrtek, 12. 11. 2020, sprejela odločitev o podaljšanju trenutno veljavnih ukrepov za področje vzgoje in izobraževanja.
Na OŠ Podčetrtek v tem trenutku z veseljem ugotavljamo, da smo vzpostavili stik na daljavo z vsemi učenci naše šole in tako znova dokazali dobro in odgovorno medsebojno sodelovanje. Zavedamo se, da je velik delež bremena preložen na vas, spoštovani starši, za kar se vam iskreno zahvaljujemo.
V tem času ste v analizi dela na daljavo tako učenci kot starši izrazili, da vam je v največjo pomoč pri delu, videokonferenčna povezava z učiteljem. Sicer pa bomo tudi v prihodnje nadaljevali z že utečenimi oblikami poučevanja.
Obveščamo vas, da imajo vsi učenci naše šole urejen dostop do interneta. Do sedaj smo z računalniško opremo pomagali več kot 45 družinam, tudi z donacijami DPM Atomček Podčetrtek. V šolski kuhinji v tem času pripravljamo tudi brezplačne tople obroke za učence.
Dragi učenci! Učenje, še posebej na daljavo, zahteva veliko discipline in vztrajnosti. Bližnjic do kakovostnega znanja ni. Glavni igralci vaše zgodbe o uspehu pa ste vi sami. Sprejmite izziv, vztrajajte, poskušajte in uspelo vam bo.

Na šoli smo vam vedno na voljo, da vam pomagamo, vas spodbujamo in usmerjamo.

V upanju, da bo šola čim prej in ponovno zaživela, vas  lepo pozdravljamo.

Sonja Švajger
ravnateljica

(Skupno 137 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost