Skoči na glavno vsebino

Spoštovane učenke, učenci, spoštovani starši!

Vlada RS je zaradi zajezitve in obvladovanja nalezljive bolezni Covid-19 sprejela nov Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja. Odlok velja od 1. 4. 2021 do 11. 4. 2021.
V četrtek, 1. 4. 2021, se zaradi prepovedi zbiranja ljudi, začasno preneha izvajati vzgojno-izobraževalno delo v vrtcih ter v osnovnih in glasbenih šolah. Pouk v tem času poteka na daljavo.
Za učence od 1. do 3. razreda, katerih oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec, sta zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (Uradni list RS, št. 75/17), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski, Policiji in v poklicnih gasilskih enotah, bomo na matični šoli v Podčetrtku organizirali nujno varstvo med 6. in 15. uro.
Izjavo (Priloga 1), da učenca v času pouka na daljavo prijavljate v nujno varstvo, pošljite na e-naslov razredničarke do srede, 31. 3. 2021, do 8. ure zjutraj.  Za učence, ki bodo vključeni v nujno varstvo, bomo organizirali šolsko prehrano.
Prav tako bomo organizirali in zagotavljali topli obrok v skladu z Okrožnico št. 6030-1/2020/88 (Priloga 2) za učence, ki se izobražujejo na daljavo.

V upanju, da bo ukrep pomagal zajeziti virus, vas lepo pozdravljam.

Priloga 1: Potrdilo delodajalca
Priloga 2: Okrožnica_topli obrok

Ravnateljica, Sonja Švajger

 

(Skupno 250 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost