Skoči na glavno vsebino

Otroci so naše največje bogastvo. Popeljejo nas v tok življenja. Ohranjajo nas v trdnem stiku s stvarmi, ki so pomembne: poštenost, predanost, velikodušnost. To so vrline, zaradi katerih je življenje čudovito.

Znanju naproti je zajadralo 30 prvošolčkov OŠ Podčetrtek. Zbrali smo se v telovadnici, kjer sta jih najprej pozdravila gospa ravnateljica Sonja Švajger in župan občine Podčetrtek gospod Peter Misja. Prijazno sta jih nagovorili tudi učiteljici, ki bosta poučevali oba razreda. Sledila je glasbena točka naših učenk. Vse zbrane je nagovoril tudi policist gospod Marko Krč. Gospod župan je nato vsem prvošolčkom podaril knjigice, ki jih bodo vedno spominjale na ta poseben dan.

Polni pričakovanj so se z učiteljicami po hodniku odpravili proti svoji učlilnici, kjer so s skokom čez vrvico dokazali, da zmorejo postati učenci naše šole.

Po tem, ko so se posladkali s torto, pa so z rumeno rutico okrog vratu in nasmehom na obrazu, srečno pohiteli v objem staršev in jim ponosno razkazali svojo učilnico.

Dragi prvošolci, vsi vam želimo prijetno počutje v šoli in lahek prehod iz igrivega otroštva v svet učenosti!

Učiteljici Katja in Sabina

(Skupno 644 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost