Skoči na glavno vsebino

ŠOLA TU, ŠOLA TAM, POJDIMO ŠE KAM DRUGAM,
VEDNO RADI SKUPAJ SMO, SE ZABAVAMO.
ROKO SEM, NOGO TJA, PLAVATI PAČ VSAKDO ZNA,
MED SABO VSI PRIJAZNI SMO, ZATO ZABAVNO BO.
V ponedeljek so se petošolci odpeljali v Omišalj proti novim morskim dogodivščinam, kjer so preživeli pet dni.
Vsako jutro nas je prebudilo toplo sonce in polni pričakovanj smo pričeli nov dan. Sledile so različne dejavnosti: petje, ples, pisanje zgodb, spoznavanje obmorskega sveta, likovno ustvarjanje,… Največ časa smo namenili plavanju in dejavnostim v vodi. Vsi so izpopolnili svoje plavalno znanje, skakali vodo, se potapljali in uživali v vožnji s supi. Večere smo preživljali na bližnjem igrišču, si ogledali staro mestno jedro Omišalja in se sladkali s sladoledom. Na zaključnem večeru so učitelji plavanja podelili zaslužena priznanja in medalje, obeležili pa smo tudi dan državnosti. V petek dopoldan pa smo se z ladjico odpeljali v Njivice.
Domov odhajamo polni novih prijetnih dogodivščin in znanja, ki so jih učenci shranili v kratke misli.
Najbolj mi je bilo všeč supanje, ker smo lahko pluli na njem, a smo padali dol in skakali s supa na sup.  (Alen)
Najbolj mi je bilo všeč igranje mini golfa, kjer sem se važil, da lahko v prvo zadanem težjo luknjo in mi je res uspelo. (Aleksander)
V šoli v naravi se res zabavamo, res smo vesele, da smo prišle na tako čudovit kraj naše sosede Hrvaške. Hrana je posebnega okusa, vsebuje morske sadeže, ribe,… Urejenost hotela je odlična, tudi sporazumevanje z osebjem hotela je vedno boljše. (Ajda, Shanaya,Leticia)
Najbolj nam je bilo všeč, ko smo supali in se za hec metali v vodo. Zelo dobro nam je šlo. Poskušali smo tudi stati na supu. Na igrišču smo igrali mini golf, nogomet, košarko, namizno odbojko, badminton in se gugali. (Iva, Mija, Neja)
Všeč mi je, da se lahko veliko družimo in imamo odlične plavalne učitelje. Imamo odmor po kosilu, kjer igramo družabne igre in se pogovarjamo čez balkone, (Ema)
Všeč mi je, da se lahko vsak dan kopamo in družimo in po kosilu hodimo v druge sobe. (Lili, Lana))
Nam je bilo najbolj všeč, ker smo imele dobre učitelje plavanja, uživale smo na pohodu. Čeprav smo imeli zelo natrpan urnik, je čas zelo hitro minil- Nikoli ne bomo pozabile te šole v naravi. (Ema, Mia, Ema)

 

 

 

 

(Skupno 733 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost