Skoči na glavno vsebino
PRVI DEL

Pozdravljeni! Ne boste verjeli, ampak danes je bilo noro. Noro je snežilo, bilo noro zanimivo in noro hitro . Prvi dan v CŠOD Jurček v Kočevju je za nami. Ura je 21.26. Čez nekaj minut nas boste že lahko gledali v filmčku, ki smo ga pripravili za vas. Ker je  pred nami naša prva noč v Kočevju, zna biti, da še spanca nekaj časa ne bo. Pa nič zato. Le brez skrbi zaspite in lahko noč.

DRUGI DEL

Lepo pozdravljeni! Kot smo obljubili v 1. delu naše mini serije  o življenju in delu tretješolcev in četrtošolcev v CŠOD, v domu Jurček v Kočevju, smo vam pripravili nadaljevanje (2. del), ki opisuje dogodke, ki so sledili: predstavitev učencev po  sobah, priprave na obisk gozda in spusta v Kočevsko jamo ter sam adrenalinski spust. V tretjem delu pa bo največ govora okrog “križarjenja” s kanuji po Rinži. Mimogrede pa vam sporočamo, da smo odlično. Lahko noč in lepe sanje!

TRETJI DEL

Pozdravljeni! Tale tretji del naše nanizanke pa si res morate ogledati. Zakaj? Zato ker vožnja s kanujem po reki Rinži ni kar tako, ker delamo in delamo vsak dan več, ker hodimo in hodimo vsak dan bolj – od 15137 do 17340 korakov na dan. Zna biti, da kdo tudi več. Lahko noč!

DODATEK

Pozdravljeni! Pripravili smo vam še nekaj slikic, ki govore o naši petkovi dopoldanski dejavnosti, o obisku pragozda Rajhenavski Rog. Hvala, da ste nas gledali in se vidimo ob kakšni drugi priložnosti.

(Skupno 2.212 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost